Novinka ISH 2021 - Statické regulační ventily

Statické regulační ventily - vše dokonale regulované

HERZ poskytuje širokou škálu produktů pro správné energeticky úsporné hydraulické vyvážení a řízení topných a chladicích systémů. Rozměry řídících a regulačních ventilů se pohybují od DN 15 do DN 500, maximální provozní teplota pro vybrané ventily je až 150 ° C. Pro řízení regulačních ventilů HERZ je k dispozici dle rozsahu také řada odpovídajících pohonů, jak termopohonů tak elektromotorických. Vyvažovací a uzavírací ventily HERZ jsou k dispozici v úhlovém nebo přímém provedení stejně tak i v přírubovém provedení.

V závislosti na modelu jsou navrženy s (rozšířenými) zkušebními body pro měření diferenčního tlaku a nestoupajícím vřetenem s dvojitým nebo trojitým těsnícím o-kroužkem. U mnoha modelů lze nastavit omezení zdvihu.

Řídící a regulační ventily HERZ 7217 pro zvýšené diferenční tlaky nebo pro regulaci velkých objemových toků jsou konstruovány s připojovacím závitem M 28 x 1,5 pro spojitý nebo 2bodový pohon.

Termostatické regulační ventily TS-98-V a TS-99-FV mají plynule nastavitelnou horní termostatickou část pro hydraulické vyvážování v chladících stropních systémech a fancoilech. Tyto modely jsou navrženy se dvěma zkušebními body, přednastavení ventilu se provádí externě. Termostatické směšovací a rozdělovací ventily jsou k dispozici ve verzích 2cestný, 3cestný a 3cestný s obtokem. Tyto regulační ventily mají odstupňované hodnoty kvs.

Směšovací a rozdělovací ventily HERZ jsou určeny pro přesné řízení střední teploty v topných a chladicích systémech. Jsou navrženy jako 2-, 3- nebo 4-cestné ventily a lze je také doplnit vhodnými pohony. Přírubové verze jsou k dispozici od DN 15 do DN 150.
Evropský výrobek

Evropský výrobek

Veškeré komponenty systémů jsou vyráběny pouze v evropských zemích ve vlastních výrobních závodech skupiny Herz.

Ekologické normy

Ekologické normy

Naše výrobní závody se nachází v nádherné přírodě Rakouska. Při výrobě plně dodržujeme ekologické normy tak, aby jsme byli maximálně šetrní k životnímu prostředí.

Energetická úspora

Energetická úspora

Sálavé systémy Herz jsou energeticky úsporné a zajistí Vám vysokou míru tepelné pohody.

Vysoká kvalita

Vysoká kvalita

Jednotlivé komponenty se vyznačují vysokou kvalitou zpracování při zachování příznivé ceny.

Dlouhá záruka

Dlouhá záruka

Záruka 5 let na kompletní systém.