Filip Řeha z týmu ATT Investments vyhrál úvodní závod Škoda Cupu

Filip Řeha z týmu ATT Investments vyhrál úvodní závod Škoda Cupu v silniční cyklistice, kterým byl 48. ročník klasiky Velká Bíteš-Brno-Velká Bíteš. Stalo se tak poté, co poměrně brzo odjela tříčlenná skupina a v pelotonu se nenašla síla, která by byla ochotna a schopna jejich únik zlikvidovat. A to především proto, že celý tým ATT Investments v hlavní skupině pracoval na tom, aby se tak nestalo.

Do závodu nastoupilo 127. ATT Investments postavil do závodu deset závodníků.

Vedoucí trojice unikla už po 30 km, když si pro body na vrchařskou prémii reprezentant z týmu Roman Kreuziger Cycling Academy Pavel Šumpík a za vrcholem se na něj dotáhli Filip Řeha a Martin Voltr ze slovenského kontinentálního Pierre Baguette.

K překvapení mnohých to byla nakonec rozhodující akce, takže ti, co obsadili pódium jeli v úniku zhruba 135 kilometrů. Podařilo se jim to proto, že dobře spolupracovali a v pelotonu to jistili ostatní jezdci ATT Investments.

„Původně jsme měli trošku jinou taktiku, měli jsme jet na naše rychlé kluky do spurtu, ale když se vytvořil únik, v němž jsem byl, tak jsme to přehodnotili. Dopadlo to, jak to dopadlo, jsme spokojeni.“ řekl po závodě vítěz. „V úniku jsme dobře spolupracovali až na posledních deset kilometrů, kdy se začalo trošku nastupovat a tam se to rozhodlo.“

V posledních kilometrech byl aktivní Pavel Šumpík, jehož nástupy přispěly k tomu, že odpadl Martin Voltr. Před cílem se Filip Řeha rozhodl pro dlouhý nástup a neohrožován projel jako první cílem.

ATT Investments tak zopakoval loňské prvenství, které získal Pavel Kelemen. Převahu v letošním ročníku potvrzuje i umístění dalších závodníků. Spurt pelotonu jasně vyhrál Bartosz Rudyk, 6. a 7. místo obsadili Dominik Neuman a Matyáš Fiala, jemuž toto umístění stačilo na 3. místo v kategorii U23.

Evropský výrobek

Evropský výrobek

Veškeré komponenty systémů jsou vyráběny pouze v evropských zemích ve vlastních výrobních závodech skupiny Herz.

Ekologické normy

Ekologické normy

Naše výrobní závody se nachází v nádherné přírodě Rakouska. Při výrobě plně dodržujeme ekologické normy tak, aby jsme byli maximálně šetrní k životnímu prostředí.

Energetická úspora

Energetická úspora

Sálavé systémy Herz jsou energeticky úsporné a zajistí Vám vysokou míru tepelné pohody.

Vysoká kvalita

Vysoká kvalita

Jednotlivé komponenty se vyznačují vysokou kvalitou zpracování při zachování příznivé ceny.

Dlouhá záruka

Dlouhá záruka

Záruka 5 let na kompletní systém.